МІЙ ЧЕК-ЛИСТ ДЛЯ ПОДОРОЖЕЙ

Наразі час відпусток, і в цьому році багато людей сідають за кермо, аби дістатися до місця відпочинку. Сім'ї готуються вирушити в дорогу. З величезним бажанням подорожувати із спокійним серцем, Роксан, відома в YouTube своїм каналом BabyChouFamily, сіла за кермо абсолютно нового Renault ARKANA E-TECH Hybrid і поділилася кількома секретами успішної подорожі!

alt

Документи на автомобіль, аптечка, аварійний комплект, тиск в шинах, фари, дорожній просвіт –  нічого не можна залишити без уваги перш, ніж відправитися у відпустку. Все необхідне для того, щоб подорож була такою ж веселою і приємною, як і місце призначення.

Документи, будь ласка!
Документи, будь ласка!
Зрозуміло, що перш, ніж вирушити в дорогу - треба перевірити документи на автомобіль: страховка, реєстраційна картка, діючий техогляд ... не кажучи вже, звичайно, про водійське посвідчення. Так багато папірців, без яких можна отримати величезний штраф.
Аптечка для пасажирів ... і не тільки!
Аптечка для пасажирів ... і не тільки!
Бинти, ліки, дезинфікуючі засоби - ми перевіряємо все, що може знадобитися пасажирам.
Підібрати правильне взуття
Підібрати правильне взуття
Сандалі і босоніжки для дітей вже спаковані, але не забудьте про взуття вашого автомобіля – шини! Не забувайте перевіряти шини в холодну пору року і, особливо, коли багажник повністю завантажений, і ви готові вирушити в дорогу. У ваших шинах вірний тиск? На водійських дверях є шпаргалка. Невелика підказка: тиск у шинах може бути від 0,2 до 0,3 бар вище рекомендованого, якщо ви хочете отримати задоволення від водіння повністю завантаженого автомобіля. Незважаючи на всі ваші запобіжні заходи, прикрі випадки трапляються: комплект для спущених шин і запасне колесо – необхідні речі у відпустці!
Які у вас прекрасні очі!
Перед поїздкою ніколи не буде зайвим перевірити фари. Маленька порада: коли багажник повністю упакований, фари зазвичай спрямовані вгору, адже задня частина опускається. Швидко перевірити ще раз, коли машина заповнена, не буде зайвим!
Не забувайте пити багато води
Хто відправляється в дорогу без води? Це стосується і вашого автомобіля: варто перевірити кожен бак і резервуар перед відправленням у далеку подорож. Основне, що необхідно перевірити: масло (ні, не масло для засмаги), охолоджуючу рідину, гальмівну рідину, рідину для лобового скла і, нарешті, паливо! Завдяки гібридній технології E-TECH поїздки на заправку стають все рідшими. Завдяки тому, що двигун EV допомагає двигуну ICE, ви витрачаєте менше палива. Як це прекрасно!
На старт! Приготуватися! Рушаймо!
Ваш чек-лист складено, тепер ви готові вирушити в дорогу! Одягніть сонцезахисні окуляри, увімкніть свою улюблену музику для подорожі, потурбуйтеся про пікнік для гурманів у вашій сім'ї і вирушайте! Зупиняйтеся кожні дві години, щоб розім'яти ноги і не дати водієві втомитися! Тепер рушаймо в подорож на Renault ARKANA E-TECH Hybrid!